DETOX' - behandeling met...
DETOX' - behandeling met...
DETOX' - behandeling met...
DETOX' - behandeling met...
DETOX' - behandeling met...
DETOX' - behandeling met...

DETOX' - behandeling met bloedsinaasappel - Holistic Energy

Een complete gezichtsbehandeling voor een doffe huid zonder vitaliteit.

Gedurende 45 minuten wisselt uw schoonheidsspecialiste manuele technieken en massage af met een Gua-Sha van kwartskristal om de teint te doen stralen, de huid weer te laten ademen en haar te beschermen. Deze behandeling is ook een gelegenheid om een diepe ontspanning te ervaren en zijn of haar energieën opnieuw in evenwicht te brengen.

AANBEVELINGEN

Geschikt voor alle huidtypes, maar zeker voor een doffe huid zonder uitstraling.

Vermoeide huid, verstikt door dode cellen en toxines.

INGREDIENTEN

VEGANISTISCHE FORMULE - ALCOHOLVRIJ -

- Bloedsinaasappelextract: ultrageconcentreerd in vitamine C, vangt en neutraliseert vrije radicalen. Het heeft ook een keratolytische werking om de celvernieuwing te bevorderen.

- Geüpcycled citrusvruchtenextract*: afkomstig van de resten van voor consumptie geperst biologisch fruit. De schillen van mandarijnen, zoete sinaasappelen en bittere sinaasappelen worden teruggewonnen om ons actieve bestanddeel te extraheren en afval te beperken. Rijk aan natuurlijke hydraterende bestanddelen en natuurlijke bioflavonoïden, is dit actieve ingrediënt een uitstekende antioxidant en dus ideaal als basisingrediënt in een detoxgamma .

- Biologisch extract van peperbessen: ook wel de vijfsmakenbes genoemd, zijn "superbessen" (supervruchten). Dit natuurlijke extract is ultrageconcentreerd in bioactieve verbindingen, Lignanen genaamd. Lignanen helpen het REDOX-evenwicht te handhaven (beperken ontstekingen door vrije radicalen) en verbeteren de hydratatie en uitstraling van de huid. Dit biologische peperbessenextract is een zeer goede DETOX' werkstof die ook helpt de oxygenatie van de huid te stimuleren en de effecten van vervuiling te bestrijden.

*up-cycled = gerecycled

AANBEVOLEN DUUR

45 minuten

DOELSTELLINGEN

- De glans herstellen

- Dode cellen verwijderen

- Hydrateren / Voeden

- De huid weer laten ademen

- Vitale energieën weer in evenwicht brengen

DE + VAN DE BEHANDELING

De Gua-Sha massage met kwartskristal.

De Gua-Sha, gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde, zijn zeer doeltreffende massage-instrumenten. - Wij hebben ze gekozen in Kristalkwarts, omdat deze steen een steen van licht en energie is. Deze stimuleren, regeneren en versterken de huid en hebben ook een drainerende en ontspannende werking. Ze bevorderen ook de oxygenatie van de cellen en voorkomen huidverslapping.  

SAMENSTELLING VAN HET GAMMA

• EE crème

• Crème hydratante DETOX' révélatrice de teint

• Masque Détox’ 3 en 1 à l'orange sanguine

• Sérum DETOX' booster d'éclat

• Concentré de nuit Détox’

Productdetails

Gezichtsbehoeften
De glans onthullen
Ontgiften & Energieker maken
Verzorging
Drainage
Hydratatie

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product added to wishlist