Product list

De démaquillants

De démaquillants

Le lait

18324
Een voedende, smeuïge reinigingsmelk die make-up en onzuiverheden in alle zachtheid verwijdert. De melk zorgt ervoor dat de huid zacht en soepel aanvoelt en straalt.
De démaquillants

Le baume

18325
Deze smeuïge, reinigende balsem verandert bij het aanbrengen in een olie die de make-up op het gezicht en rond de ogen doeltreffend verwijdert en onzuiverheden elimineert. De huid is zacht, schoon en straalt. Geschikt voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige.
De démaquillants

L'Huile

18326
Deze vloeibare, gemakkelijk af te spoelen reinigende olie verwijdert oog- en gezichtsmake-up. De olie elimineert onzuiverheden en overtollig talg. De huid voelt zacht en comfortabel aan en trekt niet. Geschikt voor alle huidtypes, ook gevoelige.
De démaquillants

L'eau

18327
Dit reinigende water verwijdert gezichts- en oogmake-up in één enkele beweging. Het reinigt het gezicht in alle zachtheid en elimineert snel onzuiverheden zonder dat u de huid hoeft na te spoelen. Geschikt voor alle huidtypes, ook gevoelige.
De démaquillants

La lotion fraîche

18329
Met deze verfrissende lotion verwijdert u de laatste make-uprestjes en reinigt en verfrist u uw huid. De lotion reinigt en zuivert de huid en vernauwt de poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige.
De démaquillants

La lotion douce

18328
Een zachte lotion om de laatste make-uprestjes te verwijderen en de gevoelige huid te kalmeren en zachter te maken. Mag dagelijks worden gebruikt. De lotion maakt de huid schoon, zacht en ontspannen. Geschikt voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige.
De démaquillants

Le démaquillant biphasé douceur - spécial yeux & lèvres

18343
Getest onder oftalmologisch en dermatologisch toezicht. Deze milde make-upremover verwijdert gemakkelijk en snel oogmake-up. Hij laat geen restjes achter en beschadigt de wimpers niet. De formule is bereid op basis van het extract van camelia en het bloesemextract van biologische korenbloem uit onze tuinen in de Corrèze, waardoor deze geschikt is voor...
Product added to wishlist